×

Плејоф: Ко ће на мегдан Јахорини, Будућност или Радик?

Вечерас се игра трећа утакмица, такозвана мајсторица, полуфиналне серије доигравања у оквиру MD shop 1.МЛРС између Будућност Профи и Радник БН Баскета.

Радник је прије два дана славио у другој утакмици и тако изједначио резултат на 1-1. Иако су били ослављени неиграњем једног од најбољих играча, Дејана Кокоруша, успјели су сигурном игром савладати градског ривала не дозволивши противнику да поведе ниједном током 40 минута игре.

Нерјешива енигма за изабранике Дарија Чојића био је Ненад Цвјетковић са дабл-дабл учником 19 поена и 10 асистенција, а уз то је имао и 4 скока и 3 украдене лопте. Одличан је био и Ђорђе Цуровић са 19 поена и 10 скокова.

Треба нагласити да је и једне и друге одлично служио шут са дистанце. Радник је за три поена шутирао 12/23 (63%), а гости 10/25 (40%).

Била је то прва побједа Радника у четири међусобна сусрета ове сезоне, а вечарас ћемо, негдје око 21 час, сазнати ко ће се радовати после оног најбитнијег, и ко ће на мегдан Јахорини у великом финалу.

Утакмицу је могуће пратити путем статистике Play-By-Play на порталу КСРС као и путем преноса уживо на Youtube каналу КСРС.

Кошаркашки савез Републике Српске © 2023
Powered by limun.co